Over Figgi

Onze waarden

Kwaliteit én betaalbaar

Wij hebben onze diensten zo ingericht dat we een hoge kwaliteit bieden zonder dat het enorm in de kosten gaat lopen. Wij kunnen ons dat veroorloven omdat we gebruik maken van bestaande open-source platformen en frameworks. Hierdoor hoeven we niet elke regel code zelf te schrijven en kunnen we toch een website op maat maken.

Doeltreffende websites

Een website is nooit een doel op zichzelf. Een website is altijd een middel om de doelen van je onderneming te bereiken. Wij brengen graag je doelen in kaart en zetten een website neer waarmee je ze sneller bereikt. We kijken verder dan alleen de website. We beschikken over een groot netwerk van deskundigen en geven je goede tips over welke partijen je verder helpen bij zaken die wij niet bieden.

Uitstekend onderhoud

Onderhoud is iets waar mensen niet direct aan denken bij een website, terwijl dit toch erg belangrijk is. Goed onderhoud zorgt ervoor dat je website snel, veilig en stabiel blijft. Je kunt beter niet investeren in een nieuwe website als je niet weet hoe je deze gaat onderhouden. Door het bieden van uitstekend onderhoud zorgen we ervoor dat je jaren vooruit kunt met je website.

Over de oprichter

Hoi! Ik ben Benoit Gütz, oprichter van Figgi. Uw persoonlijke WordPress Expert. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met WordPress en 15 jaar geleden leerde ik al mijn eerste websites te programmeren. Ik heb passie voor usability (UX) en website performance en ik heb een universitair diploma Communicatiewetenschap op zak.

Ik heb bijna vijf jaar bij een WordPress hosting provider gewerkt. Hier heb ik tientallen WordPress websites verhuisd, geconfigureerd en gedebugd. Ik weet als geen ander welke problemen je met je website tegen kunt komen, hoe je ze voorkomt en hoe je ze oplost.

Om op de hoogte te blijven van alle ins en out op het gebied van WordPress, ben ik op vele WordPress congressen (WordCamps) en meetups te vinden. Ik draag ook actief mijn steentje bij aan de WordPress community als organisator en vertaler.

Even kennismaken? Spreek me aan in de chat.