Webdesign

Waarom een Figgi website?

WordPress CMS

Onze websites maken gebruik van het Content Management Systeem WordPress. Dit heeft twee belangrijke voordelen. Zo kun je eenvoudig je content aanpassen én bespaar je veel onnodige kosten voor het bouwen van je website. We hoeven je website namelijk niet vanaf skratch compleet te programmeren.

Gutenberg pagebuilder

Wij maken websites die te beheren zijn met de Gutenberg pagebuilder. Hierdoor kun je makkelijk je pagina’s aanpassen en indelen hoe jij wilt. Gutenberg is in vergelijking met andere pagebuilders een stuk sneller omdat deze geen onnodige functionaliteiten bevat.

Responsive design

We maken een WordPress thema op maat voor jouw merk. We zorgen ervoor dat de website de look & feel van je organisatie heeft. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website volledig responsive is. Zo ziet jouw website er op elk device goed uit en is deze op elk device goed te gebruiken.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je hebt niet veel aan een site als deze niet gevonden wordt. Wij bouwen je website zo op dat deze volledig geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Daarnaast kunnen we een keywoorden onderzoek doen zodat ook de content van je site geoptimaliseerd kan worden.

Snelle website

Bij het kiezen van een webbureau is dit een van de belangrijkste factoren. Een snellere website is namelijk gebruiksvriendelijker, converteert beter en rankt ook nog eens hoger in Google. Op dit punt wil je de plank niet mis slaan. Wij leveren websites met een hoge PageSpeed Insights score én een snelle laadtijd.

Doelgerichte webpagina’s

Wij denken met je mee over wat je wilt bereiken met je website en richten je pagina’s in aan de hand van je doelen. Met onze ervaring in de website én marketingwereld weten we als geen ander een website neer te zetten met de juiste conversiepaden.